finbesök

hannimurran tittade förbi efter skolan en stund, mycket trevligt! måste medge att vi inte var allt för taggade på livet, kändes helt rätt att ta en powernap när ögonlocken började kännas tunga
vi börjar tagga till ordentligt inför höstlovet, mindre än fyra veckor kvar, underbart! nu får vi bara hoppas att de blir av, annars dör jag en långsam död.....
för tillfället sitter jag i köket och äter lite middag i min ensamhet, familjen har lämnat mig.. rätt najs!!
på tal om mat, så borde jag nog börja träna snart, med tanke på hur mycket jag har börjat äta.. jag är alltid sugen på mat.. vi får se hur situationen utvecklar sig.. känns jobbigt att behöva ge sig ut i motionsspåret liksom..
snart är det helg! i morgon är det onsdag och efter onsdag är det mindre än halva veckan kvar
helgens kuligheter kommer förövrigt bestå av att fira farfar som börjar bli gammal, det blir nog kanoners! (...)
nu kommer far hem igen, måste gå och agera social!
PUSSPUSSSPUSS


vi ser fett stela ut, sötizzarrr

mentos

jag äter mentos igen, berry mix, FETTT goda! skrev nyss lite svenska c prov, de va rätt svårt men jag tror att det gick lite ganska bra! vi får se..
idag är det svenska hollywoodfruar igen, jag hatar anna anka, men kan inte sluta kolla..
jag har ont i fötterna.. klackar behandlar inte mina stackars fötter snällt, livet är hårt när man är 155,5 cm lång och går i en klass med cirkus 25 killar.. dom ser liksom alltid ner på mig :(((((( men jag menar, jag behöver ju inte klaga över fotsmärta, jag kan ju alltid amputera fötterna när jag är gammal och inte behöver dom längre, inget att oroa sig för alltså!
min blogg är fett tråkig.. pallalaaaa

litesolochpalmer

har egentligen inget relevant att komma med just nu, har bara tröttnat totalt på svenskan vid det här laget!
jag vill åka någonstans på höstlovet, jag måste, vi måste ta tag i oss själva snart och göra nåt, annars dör jag!
helst lite utomlands, men de verkar ingen annan vara speciellt taggad på hehe, någon stuga ute i någon trevlig skog är ju inte heller helt fel liksom!
de är bara 4 veckor till lovet säger hanna, asnajs! dock drömde jag att det bara var två veckor kvar.. buhu


kolla, helt galet najs liksom...
förresten så kommer callebror snart hem från asia!!! jag saknar dig faktiskt, tro det eller ej :)))))

lathet

var är lathet då?
att göra inbrott i brevlådan för att man inte orkar ta upp nyckeln?
att ringa lite i porttelefonen för att man orkar komma ihåg portkoden hem?
att spetsa en köttbit och äta som våra förfäder grottmänniskorna för att man inte orkar skära?
att smsa pappa pch be honom komma till rummet för att man inte orkar resa sig?
att skriva den här listan för attt man inte orkar plugga till svenska c provet?

jag vet inte, jag är nog lat? lite

jag skämdes lite när jag åkte hem på bussen för att jag var så skabbig, tyckte liksom lite synd om medpassagerarna.. igår konsumerade jag stora mängder koffein (ja, koffein, inte alkohol!) jag mådde inte så underbart efteråt, ärligt talat..
stackars simme...

pusss


idag

- idag har jag sovit
- idag har jag kollat på OC
- idag har jag färgat håret gult
- idag har jag ätit jättemycket buffé på east city
- idag har jag ont i magen
 puss

liiiite frustrerad

okej, nu måste jag andas lite.. dämpa ilskan lite..
tekniken är verkligen inte på min sida idag! min dvd sviker mig också vilket innebär; INGET OC!! ååhhhhhh
jesus vill helt enkelt inte att jag ska ha någon glädje i mitt liv.. tacktack! shyrre liksom
nu ska jag gå och skära mig lte i armen.. cutcutcut

praktiskt retorik

ja, på min lediga kväll sitter jag här och recenserar Praktiskt retorik av Göran Hägg.
kanske inte ideala sysselsättningen nu när mina polers är på bio, men jag var liksom lite tvungen..
svenska-c-anna är snäppet vassare än svenska-b-gudrun liksom, dags för mig att skärpa till mig lite hehe gudrun förstår ju inte ens innebörden av hennes egna deadlines.. vilket gör livet lite lättare för oss i klass Te2a :))

nog om det! spotify har gett upp nu, det har stått connection lost, reconnecting i cirkus en halvtimme nu.. fett irre blir man! jävla spotty som sviker.....
tog med mig simme till staden idag, tragiskt nog måste jag erkänna att han inte är någon vidare shoppare.. han har liksom inte något tålamod när jag tvingar på honom alla fina kläder jag hittar.. jävla simme.. fast han lyssna lite, duktigt!
har hamnat i OC-träsket nu, jag maratontittar på alla sesonger tills jag somnar, jag har blivit hanna.. tur att OC är något att hänga i julgranen liksom!
förresten tappade älskade mobilen mellanslagsknappen igår, jag fällde nästan en tår.. bristen på knappar gör verkligen mitt liv lite mer problematiskt! 
jag är ändå glad, vi har ju långhelg! wihooo

please baby, don't give up on me!
 


amor vincit omnia

nej, sveskan är inte rolig, varför tvingar tanten oss att läsa lexter på latin? jag har pluggat intensivt i ... cirkus en kvart! får nog köra på känsla i morgon!
ärligt talat lockade OC sesong 2 mer än svenska grammatik, otippat!
blir faktiskt fett irre, smulorna i tangentbordet gör att jag inte kan skriva ordentligt, gahhh.. kan man dammsuga ett tangentbord eller dör de då?
snart börjar idol, hejja erik grönvall(?) han komme rju trots allt i från knivsta liksom
nejmen.. carpe diem och alea jacta est och sånt, måste fixa te
pusspuss

förresten så är det värsta känslosamma breakupen mellan ross och rachel nu, blir faktiskt lite nedstämd..


ross va faktiskt lite ful här..

17.13

jag har riktig ångest nu, gör allt för att slippa plugga.. svenska grammatik är det tråkigaste på hela jorden (ja, jag vet, de finns värre saker) jag blir deprimerad.. jag överväger nästannästan att städa mitt rum för att slippa plugga..nej det kommer faktiskt inte hända!
jag och my satt kvar 2 timmar efter skolan idag och skrev labrapport, räcker inte de? nejnej icke
jag är iaf ledig på torsdag, fredag! när jag tänker på det kan jag nästan hålla ut och agera duktig elev en endaste liten skoldag till... åhhhhhhhhh ångest måste plugga... död skjut mig....

top model australia

seriöst.. jag vill skratta åt top model australia, va är de här för skit? hittade dosan och zappade över lite till trean.. herre! får nog bli gg i fortsättningen...
mentos berry mix är fett goda, tror att jag kommer att falla in i sockerkoma snart
förut en gång råkade jag dock äta mentos med kanelsmak(?) jag säger bara; gör inte de! dom smakade kaneltandkräm, de är helt enkelt inte rätt! gahh.. nu är det sockret som talar.. jag ger upp


mm

tröttttt

okej, gårdagens inlägg borde kanske betraktas som en minilögn
jag brukar inte höra regnet utanför, jag hör min fläkt, hör jag inte min fläkt så hör jag klockan och det är ju gemföras med en plågsam död... så! där har ni sanningen
idag är jag trött, så tröttttt.. måste kanske ta mig en liten lur, måste ju liksom orka plugga svenska sen!
har alltid lite beslutsångest vid 4-tiden.. ska man kolla på gg eller topmodel? idag blev det gg, hittar ändå inte dosan hehe de är förövrigt rätt mycket drama on the upper east side må jag säga! åh underbara tv!


sönnatt

det är mysigt att lyssna på regnet när man försöker somna, men jag saknar dig litelite


nattblogg

kom nyss hem från björklinge, diverse missöden lede till att vi var tvugna att ringa farbror-taxi-man, fast allt löste sig till slut iaf! björklinge var väl inte det roligaste jag varit med om, men helt okej hehe!
idag har jag slavat på nickis igen, målat maaaasssor av coola saker... jag tackar iaf gud för att jag är ledig i morgon, hjärta
egentligen är jag väl för trott för att skriva nu, ska nog gå och sova i stället, brukar bli bäst så!
sovgottt pusspuss


autumn



ingenting

tröttma

ja, klockan är cirkus halvtio och jag känner redan av tröttman!
idag har jag bara haft två lektioner, känns rätt underbart! efter school drog jag till nickis för lite målning, just nu ser det mest ut som att någon har bajsat brun målarfärg på mina händer, kanske jesus? eller händer förresten? underarmar, armbåge, knän och fötter är ockå täckta av diverse färg och lack ( halvblank, fett glansig ändå) jag är nog inte så skillad på att måla..ska iaf dit i morgon för att slutföra mitt hårta måleriarbete!
annars har det inte hänt så mycket, jag och johanna lyckades överlista schemasystemet och kanske lennart lite, iaf så hann vi till matsalen innan lunchrushen, fett med status att få bord utan att vänta!!!
grammatiken är inte underbar just nu så det är nog bäst att ge upp
tackochhej-leverpastej (hanna, leverpastej är äckligt, sluta äckla dig)


solfjädern är på g


18bast

var nyss och fira min emmavän lite på dragonpalace, bruden har ju faktiskt blivit vuxen och mogen nu, helt crazy! snart kommer simme och hälsar på, de är najs!
min cykel är numera opunkad, så jag slipper komma försent till skolan ( och nej, jag klarar inte av att gå hemifrån i en vettig tid utan cykel) jag älskar min cykel, den är bäst!
jag funtar på att åka och jobba lite på nickis i morgon, måla lite coola bänkar och väggar och sånt, kanske måste ta med mig lindis för nöjes skull liksom.
kissies blogg fungerar fortfarande inte, stor besvikelse förövrigt...
nu kommer simmeeee pusspussss


grattis kompisss


cops och sånt

ligger och slötittar lite på cops, männisor brukar vara rätt roliga när dom försöker hitta på vettiga ursäkter framför farbrorpolisen
idag var de ännu en hej-kom-och-hjälp-mig-tråk-tisdag men jag och kära klassen klarade även denna dag! duktigt
sen har jag vart på stan med lindbinda och kollat läget, de va inget vidare drag faktiskt, de tog väl kanske en halvtimme innan vi fick prata med någon om hennes mobil, ( sen tog dom den för att keepa i 2-3 veckor, hööögst tre!! gaaahh) efter ett påfrestande samtal med telefonkillen beslutade sig min kompis iaf för att belöna sig själv med en korv.. efteråt blev hon en munter kvinna på nytt!

asså serri, jag vart irriterad på svenska hollywoodfruar.. är dom sådär blåsta eller spelar dom? gaaaahh fett irriterande, typ "asså ibland önskar jag ju att jag fick ha min egen vilja och göra det jag själv vill, men min man ger mig ju inte det alternativet" skilj dig då jävel.... eller "ånej, nu har jag svikit min väninna layla igen, jag råka säga att hon va högljudd, hon kommer aldrig förlåta mig..." god woman, grow up... du är typ 40 bast..
linda rosing programmet va såååå mycket bättre! jag tror att jag kollar för mycket på tv, borde kanske motionera lite i stället? de vore nåt... kanske en annan gång, de är ju för mycket bra på tv liksom :)))

snart är det idol, wihoo


kanoners

nu är engelskan lite klar, jag fick en psykryck och skicka iväg den till urkund iaf, de får bära eller brista som jag skulle ha sagt om jag var 60+
jag har legat med datorn på magen och skrivit sen cirkus halv 6, inte så bekvämt som man kan tro faktiskt, nackspärren börjar sakta men säkert göra sig påmind hehe
om en halvtimme börjar svenska hollywoodfruar, jag är lite taggad fakiskt... de är egentligen ett sånt där program som jag först "måste kolla på för att driva med" men som jag sen blir besatt av, ett sånt där totalt meningslöst program som jag äskar i hemlighet ((((:
jag är lite bitter, kissies blogg fungerar inte! hon är ju faktiskt min idol, klart man blir lack




eftersom att de inte fanns några coola bilder på hollywoodfruarna fick jag nöja mig med paris hilton och hennes bff's!
linda rosings program va också rätt coolt, fråga hanna, hon vet!


klyven

vet inte riktig hur jag skulle klassa dagens sinnesstämning, mina kära klasskamrater skulle utan tveka säga arg, men jag vet inte faktiskt, vet inte alls..
jag har ju tjatat om mitt kaffe nu i en månad, men de blev ingen premiärkopp idag faktiskt, va inge sugen.. (faktumet att vi bara vill ha det vi inte kan få kanske stämmer rätt bra trors allt)

idag tog jag mig i kragen och testade lite pyttipanna i skolan, de va inte så hemskt faktiskt! jag har nog totalvägrat pyttipanna i 2 år nu heeh kanske är dags att testa leverpastej eller fiskbullar igen? näeee, de får nog vänta tills jag mognat lite mer!
Idag hade vi skolfoto, ångestladdat som vanligt.. jag menar.. om man blir ful ser ju bara hela uppsala det, gör ju ingeingenting liksom. dagens stora + var utan tvekan att jag lyckades förhandla till mig en ståplats på fotot, de kändes fint! tragiskt nog ser jag väl ännu kortare ut när jag står upp brevid alla stora pojkmän än om jag suttit ner, men jag är glad ändå!
Dagens - går nog till min nyupptäckta cykelpunka, fett ovärt att behöva gå hem med skavsåriga fötter.. jagvetjagvet, jag får skylla mig själv om jag sätter på mig obekväma skor och cyklar på ocykelhjulvänliga föremål men blablalblaaaa...
nu ska jag skriva om three significant twentieth century inventions, events or discoveries
pusspusspuss xo


icasolivermedpaprika

vad är dealen med att vi inte har någon vettig mat hemma? om man kör en skåpsjakt och kommer tillbaka med enbart icas oliver är det något som är fel.. jag behöver inga oliver idag liksom!
de lluktar äckligt i mitt rum, de hjälper inte att vädra, i morgon är det skolfoto ... fett ovärt alltihopa
idag är iaf sista dagen på detox, najssss! (dock fuska jag litelite igår men..)
av någon anledning slutade alla vännerna upp i olika umgängen än de vi startade med, de va lite otippat faktiskt.. överskattade kulturnattttten.....pissigt.. nej jag är glad..lite :)

puss


kulturnatten

asså jag vet verkligen inte..

farmvillecitat

"vafan!? allt har ruttnat! allt skit har ruttnat!!!jag ska aldrig mer spela den här skiten, fan.. h*raaaa! allt har ruttnat!..."

farmeville väcker stor ilska

lite bröd på cupido

ja, vi hamna på cupido igen, jag och mina vänninor! vi filiosoferande väl mest om allt och ingenting som vanligt, de kändes fint...
när jag tänker tillbaka på malta fäller jag nästannästan en tår, jag längtar tillbaka! buhuu
men vad har vi sverigebor att klaga på? i sverige får man ju svarva(?) egna skruvar i skolan och läsa praktisk retorik av göran hägg, jag menar .. de känns ju ungefär lika bra!
fast ärligt talat är göran hägg boken fett intressant, jag skäms lite över att erkänna det men jag har fastnat lite! den där göran hägg är en rolig prick hehe
i morgon är det helg!!! på lördag är de kulturnatten, lika överskattad som julafton, jag bryr mig ickeeee!
yeeeah, smhi lovar mig sol och värme (läs;16 grader) på lördag, kanoners 

hitta bild på gammal cupidosallad, cupido är fett bra


nickis

ikväll blir det personalmöte och städning på nickis, känns inte helt kanoners men man måste ju vara camilla till lags liksom! jag har iaf min lindavän vid min sida, de gör de hela lite mer uthärdligt.
dagen kändes rätt ovärd, håltimme i stället för sovmorgon och resten tråkiga lektioner. i morgon har vi iaf coll produktion, med coola skyddsbrillor och coola rockar som går ner till fötterna ( vi är rätt stylish på teknik, tro det eller ej )
nu börjar snart tyra banks show alldeles snart, och eric.. tyra banks är BÄST! inte blåst.. jävel
förretsen ska vi skriva en uppsats om 1900-talets tre viktigaste uppfinningar/upptäckter/händelser på engelskan, vad vet jag om sånt? jag går ju trots allt bara teknikprogrammet..
de känns som att allt börjar bli lite för osammanhängande nu så jag ger upp för den här gången.. ikväll ska jag leka på nickis!!! pusspuss


mammamödrar

han sa nyss att hon hatar programmet "mammamödrar" som går hela tiden, undrar va de är för program? vemvet? hehe

förövrigt har schemagubben tagitbort båda mina älskade sovmorgnar av okänd anledning, jag grinar lite.
nu måste jag läsa anne frank
misstänker starkt att biblioteksjonas gav mig fel anne frank bok, med tanke på att min bok inte handlar ett skit om andra världkriget, känns lite otippat faktikt...

farmville

vad är dealen med farmville? är farmville det nya crazy taxi?
jag har personligen inte kollat läget på farmen, men jag menar, bara namnet säger ju en del hehe
mitt elevID är borta, spårlöst! valen ja nu står inför är 1. leta och hitta , 2. köpa nytt , 3. svälta och vara utan dator resten av året.. svåra saker det här, måste sova på saken!
nu är det bara en vecka kvar på min detox, wiiehooo. detoxdrickan, som från början smakade helt okej, smakar numera bajs! (emmas är värre, den smakar utspädd äppelmos,mmmm) hoppas att jag lyckats döda alla gifter i min stackars kropp under denna plågotid! 
om en vecka får jag dricka kaffe igen! jag läääängtar, kaffe är bäst, koffein är bäst! ahhhh! jag måste dock skaffa en termosmugg som inte läcker, allt för många papper samt andra diversesaker färgades bruna under årkurs ett!

nu måste jag agera mogen ungdom och ringa mor, jag är fett mogen ibland..



update

min plånka har blivit funnen, jag är lycklig, simon är lite bäst

jag är sådär jätteglad, förresten så är bruden sjukt lik tanya där, galet

nu precis idag börjar topmodel, season 12
tyra är fett bäst! jag ska döpa mitt barn till tyra banks, lätt

nu när de faktiskt är reklam försöker jag mig på lite inlärning av engelskans idomatiska uttryck. jag undrar hur många som brukar föra sig med uttryck som "uses his noodles", "nutty as a fruitcake" eller "the cream of the crop" helt galet säger jag bara!
jag måste faktiskt medge att lite dashboard confessional gör det lättare att plugga, otippat va?
nejnej nu är reklam slut
xoxoxoxox


----

än en gång är jag lite bitter
än en gång är kära plånboken borta.. hur lyckas jag? fail
efter en lite kaotiskt morgon lyckades jag ändå ta mig till jobbet.
tack kära lindavän för att du rädda mig ifrån camillamonstrets vrede, de värmde!'
igår var jag iaf lite på en kräftskiva, jag har faktiskt lite fula bildbevis på de! underbart
















dagens i-landsproblem

det tar lång tid för en person att fylla en diskmaskin, okej?
problemet? alldeles för fort tar gafflar,glas samt alla mina söta favoritskedar i precis rätt storlek slut! just nu är allt bara frustrerande, jag menar.. jag har ju ett överflöd av knivar, osöta skedar,tallrikar och en halvtom maskin.. herre
jag förstår att man faktiskt kan köra en halvtom maskin, men det är ju liksom heltöverdrivet tråkigt att plocka ur, jag får fundera över det här alltså, och äta med kniv så länge!
förövrigt går ungkarlslivet bra! idag var jag och linda mogna och gick til ica torgkassen och handla, sen har jag städat, tro det eller ej! nu äter jag mest några oliver..


RSS 2.0