Platon

Den grekiske filosofen Platon (427-347 f Kr) hade en del spännande tankar. En är den om en högre värld, en idévärld, som vi människor inte kan uppfatta med våra sinnen. I denna andliga idévärld finns en högre verklighet, en idé som ligger bakom alla de sinnliga ting vi kan uppfatta. Ta en björk som exempel. Björken ute i naturen är inte den vekliga björken. Den verkliga björken finns i idévärlden.

wait..what?!

jag skiter i..
jag lyssnar förövrigt på eamon- fuck it, eller det är iofs inte mycket kvar att lyssna på efter att alla svordomar har eliminerats liksom..

det får nog bli lite paradise hotel i stället (herre, hur lågt har jag sjunkit?)
antiken känns inge kul alls faktiskt, bättre att köra på känsla!
puss


skolan

matteprov- avklarat! jag känner mig harmonsik
just nu powernappar jag lite på en hård träbänk (jävla naturarna får mjuka bänkar..kanske samhäll också.. måste kolla med lindisen) träbänkar är ändå coolare...
på hemkunskapen lagade vi som sagt marmelad- citron och morotsmarmelad!! skrämmande va? lite..
har en och en halv lektion kvar tills helg, hallelujah! en pytteliten bokredovisning vid 1, håltimme och sen bild och form.. ikväll ska jag och min andra hälft laga en romatiskt middag, jätttemyyyysigt!

bildutbudet i skolan är lite tunt.. FYRISSKOLAN <33333


min dag?

jo, dagen har resulterat i 8 koppar kaffe och 21 a-4 sidor fullklottrade med matte! jag kan inte ge någon bättre update, all matte har raderat mitt tidigare liv.. eller minne? Mm, stannde hemma från skolan idag, uschfy, men mitt syfte va fiiiint! jag har aldrig gjort så många mattetal! matteprov, fredag, 10.25, aulan, komma och titta när jag failar!!

håller förövrigt på att lyssna söder katy perry- thinking of you.... måste sluta nu.. ahh

morgondagens övriga planer?
laga lite marmelad med lindisen.. redovisa lite engelska böcker..? gå..i....skolan..till......HALV5! sova?
peace!


jag gillar trostjejen...

nej

gårdagen sög lite faktiskt, men sånt händer! gick och la mig klockan 11, värt faktiskt med tanke på att det innebar att dagen tog slut. KANONERS
sen sov jag massa timmar.. hannimurran ringde och gav mig en update om gårdagens bravader, rätt... intressant(?)
ikväll blir det iaf middag och twilight, eller new moon faktiskt! jag hoppas på bättre tider! jag slapp iaf jobba, värt!
pussss

jatack

jag behöver en kram, snälla?!

19/11

sitter och chillar med ett glas juice, försökte mig på en kopp kaffe, men min läpp pallar uppenbarligen inte varma drycker än (såvida man inte inte dricker med sugrör, vilket jag inte hushåller med) läppen börjar iaf krympa till normal size, vilket känns kanoners!
torsdagarna på nya schemat är rätt najs, man behöver nästan inte anstränga sig alls, jag gillart! dock går jag till halv fem i morgon i stället (ahhhh) inte shysst att tvinga små barn att gå så länge när det nästannästan är helg..usch schemaläggaren,, fy!
annars är väl allt rätt lugnt, blev lite lack på simme för att han inte ville åka buss med mig till skolan i morse (trots att han var sjuk och hade sovmorgon) sorry, jag är inte lack längre...
förresten så har jag faktiskt jobbat lite matte idag efter skolan, fettt stolt, dock tog batterierna slut på räknaren efter cirkus en timme, så var tvungen att ladda lite, SYND!

för den som undrar så är mitt rum fortfarande skinande rent! otippat va?


uschi..

 


akuten

yes, eftermiddagen har spenderats på akuten samt käkkirurgen.. 5 stygn och trasig käft! underbart hehe jag slapp iaf åka skridskor weeeyy


de ser faktiskt inte så farligt ut, bedövnngssprutorna gjorde mer ont.. just so you know

pusssssss

mirakel

något historiskthar inträffat, jag har städat mitt rum på eget intiativ (passade dessutom på att dammsuga tangentbordet, så nu är det också på g igen)
LIFE IS GOOD!

se och njut, mina vänner!

snarthelgigen!

hejhopppp
sitter och skriver mitt avslutningstal till svenska c, de skulle väl ärligt talat egentligen skickats in igår, men då hade jag annat för mig hehe.. är inne på tredje koppen snabbkaffe, icas mellanrost <3333 mmmm 
dagen har varit rätt ovärd men chillig, produktion (lennart, jag hatar dig för att du hade sönder tappsaken så jag måste göra om den nästa vecka, JÄVLAGUBBEEE %¤&¤%#¤&%) sen lunch, sen ingenting (engelska) sen ingenting (design) åt iaf goda gurkmackor med johanna!
i helgen är jag äntiligen ledig, känner lyckan assååå! hallelujahhhhh THANK YOU JESUS


skolan

sitter i skolan, avnjuter min ovanligt långa lunchrast hehe lunchen bestod av tacos, vilket kunde ha lett till diverse missöden i form av snygga orangea fläckar, men  jag klara mig wehoo
nu är det fysik och cad kvar, känns lite jobbigt.. tror att jag måste dra på skolkonferans vid tre också... buhu
snart är det iaf helg igen och på måndag börjar nya schemat.....död åt nya schemat.. jag ve tinte riktigt vad jag skriver längre..orkar inte.. måste till fysiken.. jobba med elektricitet....ahhh
pusspuss

bjuder på pellebilden

mmm, söt! visst?


HEHEH


fettttt kul!

vänta,va?

vavav? varför är det vänner nu? de ska ju börja halv 8... tur att jag tittar på tv konstant så jag inte kan missa nåt EHEHEH drog hem till min thaivän efter skolan och åt lite nudlar och pockys(?) fettt mysigt, vi vart lite sugna på att göra sommarplaner, men tydligen är man för tidigt ute i november, eftersom att sommarens biljetter släpps i december-januari..osis liksom
i morgon har jag sovmorgon till tio i ett, AWESOME!!! 


mmm

vafan?

asså va är dealen med den när blondaa-snubben? varör påstår han att han är gravid? är han dum i huvudet? jag fattar ingenting...

söndagsångest

näe, inte så mycket faktiskt HEHE sitter och lyssnar på lite mysmusik, borde försöka sova om en stund men känner mig extremt otrött! jag har väl mest hängt på nickis hela dagen.. dammsugat och serverat lite korv.. viktigt jobb!
tänkte börja mitt nyttiga liv i morgon (IGEN) vi får se hur det går, värvar nog my så hon kan pusha mig lite, det behövs! jag återkommer väl till det här om ett par dar när jag har misslyckats!
funtar faktiskt på att sätta igång inspelade one three hill, känner mig rätt taggad.. kan bara dra i mig några koppar kaffe i morgon! det löser sig lirreeee
pusspuss söta kissekatter

juste, grattis på farsdag, far! eftersom att jag redan har bjudit på en bild på dig den senaste veckan, bjude jag på mor i stället, hon är rätt sötizzzz!


mätt och belåten HEHE

kom nyss hem från grekisk middag med min fina familj, maten va mycket goood!
tog en tur till gränby idag, blev lite sminkad på the body shop.. gränby har blivit fett stort sen jag avr där sist!
jag har bror har averkat hela första sesongen av playa del sol senaste dygnet, det är förvånandsvärt roligt! måste dock upplysa om att baksmällan är den roligaste filmen jag har sett, har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv! även blades of glory är favoritrankad! fett bra filmer!!! jag är rätt trött.. ska till simme snart, MYYYSIGT!
pusspuss


godnatt typ


the return of the lost son

nu är äntligen callebror hemma igen, jag har saknat dig brushan! mor blev enormt sentimental på arlanda, var tvungen att hånskratta lite, sorry! livet är fint, jag har min family samlad igen efter ett halvår.. bror ger mig massor av nya saker från asiens alla hörn, tacktack
jag återkommer!


godkväll

hejhallå
städmötet va okej faktiskt, åt lite chips och dammsugade.. har hört att man bränner rätt mycket kalorier när man dammsuger, skönt! då behöver jag inte träna igen på flera veckor liksom! (kompenserade ju dock med lite chips, så det hela gick väl jämt upp)
asså tangentbordet börjar balla ur.. skulle tippa att det ar någonting att göra med smulflocken som är gömd mellan mina stackars tangenter, men vem vet? de känns lite jobbigt att enter snart kommer att ge upp.. får be en bön innan jag somnar (om jag somnar någonsin... tröttman har försvunnit)
kollar på ett rätt roligt program.. united states of tara(?) handlar om en brud med multipel personlighet.. för tillfället är hon en raggare som stöter på alla sköterskorna som närvarar vid systerns boobjob heheh oj.. nu vart hon tara igen.. intressant! 
måste faktiskt utnämna dagens väder till höstens värsta hittils; blött, kallt, slaskigt, äckligt.. var tvungen att gå runt med en kissliknade fläck efter sadeln hela morognen liksom.. hur najs är det? händerna blir lila, håret stort och sminket rinner av vid såna här väderförhållanden.. måste nog flytta till miami eller nåt, får funta lite på de!
jag är iaf ingen stavargud ser jag nu.. skitsamma

näe

datamannen påstår att våra skoldatorer kostar 9000, de lär ju vara en grov lögn med tanke på att dom faktiskt suger.. näe, jag vet inte faktiskt..
ska dra en sväng till nickis om en stund, möte och städa! sen ska jag sova, gudrun säger att man måste sova minst nio timmar varje natt.. som att det skulle vara möjligt? 5-6 i snitt skulle jag tro, vem behöver sömn liksom..? (JAG!!) :(((
nu måste jag kolla klart på project runway och sen dra till bussen!
på återseende


-

mm, min man tvingar mig att kolla på handboll.. fett elakt... sen ska vi kolla på desperate housewives, iaf jag hehehe
snart är det jul, jag är lite glad iaf!
PUSSPISS oj caps


piggar upp bloggen med en bild på marcus röd!
synd att den roliga bilden inta funka att ladd aupp hurhgurehguir3hgi* arg

 


sushilunch

ska snart dra iväg på utvecklingssamtal men först blir de lite sushilunch med far på java, fett najs!
efteråt blir det kanske lite matematik, mindre fett najs.. men ähhh



tackochhejleverpastej

en bok

yes, nu ska jag börja läsa flicka med pärlörhänge, blir du stolt nu gudrun?
men blondinbella säger iaf att man ska belöna sig varje kväll med att läsa en timme i en bra bok, de här är fan ingen belöning!
önska mig lycka till pusspuss

skallig

inte riktigt skallig men lite minre hår på huvudet iaf, frisören tog resten..jag är lite ledsen
nu har jag bara två skoldagar kvar den här veckan och på fredag kommer callebror hem! weyyy
just nu håller jag faktiskt på att baka en kaka, kaksmet lär ju vara de godaste i världen, fast man får ont i magen.. värt iaf heheh


underbar bildkvalite <333

ska kolla på the terminal ikväll tror jag, trots att jag somnade när jag såg den på bio för x antal år sen.. bättre lycka denna gång!
fick förretsen skolkatalogen idag, jag blev lite glad faktiskt! dock har färgerna förvrängts lite så mina läppar ser knallröda ut.. tur att röd är fiiiint!

 xoxox sunken


taggad...

efter två timmars sömn är jag ready to get down på business, dvs dra till skolan..
HÄRLIGT med en ny skolvecka! jag är iaf ledig i morgon och slutar tidigare idag, lite tröst!
rip höstlov, jag kommer sakna dig!
pusspuss nu har jag cad b

söndagstv

är mtt inne i söndagens maraton-tv-tittande
ugly betty
desperate housewives
grey's anatomy
one three hill
top model                                                                                                                                           inspelade gossipgirl
på smällen

ibland gillar jag söndagar
tyvärr dör höstlov 2009 i natt, jag ska gråta mig till sömns
pusspuss kissekatter

mmmmumsss

 


RSS 2.0