första advent

nyss hemkommen från jobbet, lite mindre ilsken än förra veckan, skönt!
mor har städat mitt rum och satt upp adventsstjärna idag, tack mor!
stockholmsrundan var bra men hektisk! köpte en jacka och lite småsaker bara. jag och josse intensivshoppade i 3 timmar för att därefter klockan 6 ta pendeln hemmåt. kvart i 8 kom vi hem och började laga middag (klar klockan 10) sen middag med andra ord, film, hem med bussen, sova 4 timmar och sen till jobbet! pigg som en lärka var jag i morse! HE-HE

sitter just nu med ett härligt idominlager på munnen, försöker heal-a mina stackars torra läppar, de går inge vidare dock!

nu blir det ett bubbelbad och sen ta igen lite sömn!
PUSS

fredagsmyssss

då var det äntligen fredag igen!! ikväll står det discobowling på schemat, vet inte om jag gillar mina odds efter 5 år utan bowling, taggatagga!
i morgon blir det stockholm med josse (utan my!! gah) man måste börja tänka på klapparna redan nu, visst?
efteråt blir det mysfödelsedagsmiddag hemma hos josse, bättre sent än aldrig!


impulsfärga håret lite, vart arg på utväxten.. tur att webbisen är i prima skick!
pusss

så det blev en budgetkväll

planen för gårdagen var ursprungligen saluhallen, men ändrade planer förde mig och elin till gamlis i stället. nattlig matlagning, vin och bilspel utgjorde underhållningen. söta klasskillar och max utgjorde trevlig sällskap. ganska lyckat med andra ord!
så det blev en budgetkväll helt enkelt, inte helt fel!
i morse begav jag mig till nickis, inte allt för övertaggad, dagen blev hemskhemskhemsk!! usch! tur att det finns fina och bra människor som gör mig glad!!
väl hemma fick det bli bubbelbad och lite cosmopolitan-läsning, terapi för själen mmm!
nu är jag back on track och ganska harmonisk. hoppas för guds skull att det håller i sig!
jag är lika stel som en gammal gumma fortfarande, dags för en lur!

sov så himlans gott!

powernaps

vaknade just upp från min tredje powernap i dagordningen, sminket är lite lagom utkletat i anzikt nu
skulle gäna somna för gott men måste läsa lite mer av the snapper, en charmig bok om tonårsgraviditeter skriven med irlänsk slang enbart, mmm lyckliga jag!
förövrigt så har jag världhistoriens mest brutala träningsvärk i...vaderna! vad hände där liksom? Min gång stil påminner lite om legogubbe blandat med väldigt gammal gumma!
Besökta saco-mässan idag. vet inte om det gav så mycket men roadtrippen var iaf trevlig (egentligen bestod den av jämförelser av bilmärken, äcklig rockmusik poke-ing när man försökte ta sig en lur) turen till donken satt iaf fint!
puss


läggdags

nyss hemkommen från ännu ett härlig nickismöte, känner mig rätt slut! emma kom iaf och hälsade på, himlans mysigt!
Idag har varit en mycket intensiv dag; två lektioner, snabb lunch, friskis, shopping med klasspojkar, friskis igen för att hämta tunga träningsväskan sen åka till jobbet på dirren! PUH!
imorrn är det saco-mässan som gäller, känner mig ärligt talat lite vilsen.. hela landets högskolor samlas på en och samma plats och jag måste hitta rätt? crap, jobbigt! calle sväng har iaf utlovat sjuts till eventet, snelll! 
kaffesuget är rätt starkt, men överväger att ta igen lite välförtjänst sömn i stället! Okej? bra!
Sovgot! 

fars dag!

då var det dags igen, mest på mys begäran! så varsågod, här är historien om mitt gulliga liv!

Idag firande vi fars dag med lite thaimiddag på koh panghan(?) gott och bra! hehe
med tanke på att jag tog mig en liten ledig dag i onsdags när vi hade fysikprov så är det hårdplugg som gäller nu fram tills tisdag! 90 sidor av bullshit, alldeles alldeles underbart! jag lyckades iaf plugga i 2,5 innan jag avled av tristess! bästa resultatet på länge!

Sitter och försöker göra mig lite resplaner, dock så ser inte budgeten allt för stabil ut men jag får jobba på det! Allt jag behöver är lite värme och solbränna, börjar känna mig lite lagom gråblek så här års, illa

i morgon slutar vi 12.20, en tidig dag för en gångs skull känns ganska välkommet! planen för eftermiddagen är först en liten mattetimme med simon och marcus (matteprovet gick tyvärr också åt helvete) sen har jag lyckats övertyga pojkarna att lite shopping skulle vara perfekt! mmmums

de va väl allt för idag
pusspusss


 


RSS 2.0