MAN VET ATT MAN BOR PÅ LANDET NÄR EN HÄST PLÖTSLIGT KOMMER FÖRBI UTANFÖR KÖKSFÖNSTRET..

god jul, kanske jag borde säga.. klockan är ju trots allt efter 12! dagen har spenderats ute på landet hemma hos min favoritsimme! vi har bara kört lite basic julgrejer hela dagen.. lite skinkmacka, lite tv och lite pulka.
bristen på pulkabackar ledde väl dock till att pulkasuget försvann snabbare än det kom! vi försökte oss på en mysig skogspromenad i stället.. vilket bara stärkte faktumet att jag absolut inte är en naturmänniska.. hästbajs är inte mysigt.. det är jobbigt att gå i snö, menmen, jag ska inte klaga icke! idag var en FIN dag
nu är jag iaf hemkommen, funtar på att vänta tills callebror kommer hem så vi kan julvaka lite.. annars känns ju sängen rätt lockande.. svårt val!
nejmen nu svamlar jag!
hejpa


nickiskväll

har spenderat kvällen på nickis och lekt (veckans träningspass) med mina sköna nickisvänner, tyvärr kommer de väl bilder på fejjan.. ajaj
kollar lite på bridget jones dagbok för kanske femtioelfte gången, den är fortfarande rätt underhållande!
Luciabion va najs! jag slapp avatar och dom visade snabba cash!!!! fast boken va grymmre, dom missa liksom hälften av det viktiga i filmen, men vad ska man göra liksom?

jag blir nästan lite ledsen av videon, men jag hitta iaf kyle xy killen liksom!


fredagsmyssss

snart blire årsta, jag är fett hungrig :(






heido


optimist- javisst!

"momentet är kraft gånger arm. Armen är avståndet mellan kraftens angreppspunkt och den punkt, momentanpunkten, som föremålet vrider sig kring. Kraften är vinkelrät mot armen"

Ahha!....(?) 
fysik är inte att leka med.. jag grinar lite nästan
förrretsen så har jag och hannimurran kommit fram till att dom kommer att visa avatar på luciabion, det får mig ju att vilja bita av mig armen.. elelr kanske ögonen (lämna brillorna hemma kanske?)
näe usch..

ska bli som rosing i stället, hon behövde säkert inte plugga fysik..


man får inte vara elak

"man får inte vara elak, om någon är elak så gråter man, om någon är elak så säger man till fröken!"

barn är smarta!

simme


RSS 2.0