sommar

hejhallå, känner att uppdateringen har varit rätt dålig på sista tiden faktiskt. jag kan inte skylla på att jag haft för mycket för mig elelr nåt åt de hållet, för det har jag verkligen inte haft, de är sommar, jag är ledig, de är sol och jag njuter!
igår hamnade jag på hamnfestivalen förövrigt, helt okej! sällskapet gjorde iaf kvällen värd hehe! 
hittade alcazar och kevin borg, de kändes faktiskt inte speciellt coolt, men skrek iaf lite på alcazar bara för sakens skull!


ojoj, bildkvaliteten rockar


f&f kom hit och härja lite, jag bakade en fiiin tårta



har inte gjort så mycket annat faktiskt, träffat mina flickvänner lite, badat, solat och bräntbräntbränt sönder mig!
ikväll blir det middag på tzatiki(?) med mina finavännnerrr! jag är så mättt!
PUSSPUSSPUSS

tjenatju

sitter hemma hos min hannavän, de är hetta ute!
tog en sväng förbi tandläkaren och hitta några bonuständer i käften, inte underbart! snälla tandtanten gav mig och hannisen varsitt lisyl för att vi vart så duktiga och sen gick vi och köpte glass, den smälte!
mammma annika håller på att fixa ännu en av sina pangmåltider oc´h jag är taggad MMMMMM
min nya rullgardin är så bra att jag råkar sova bort hela dagarna nuförtiden, medans vissa andra faktiskt börjar jobba klockan 8 (va inte ledna, ni tjänar pengar, de gör inte jag)
hejhoppp

hemma bäst

hemma bra, hemma bäst!
nej inte allid, men jämför med ryssland så!  men är iaf hemma nu så livet känns fint! i cirkus fyra dagar har jag lidit på de sju haven och ätit 100 kilo mat och varit sjösjuk, ingen bra kombination där! jag åkte med låga förväntingar och väntade mig att anlämna hem med diverse  personlighetsstörningar på grund av brist på socialt umgänge men det visade sig att det faktiskt fanns andra människor på båten, helt crazy. jag fick iaf spendera min sista kväll som sextonåring med ett par randoms som gav mig tårta, de va rätt fint! de känns som att grammatiken i de här inlägget inte är helt okej för övrigt, men ni får ha lite överseende, jag har liksom tappat svenskan lite under min rysslandstripp hehe.
idag fyller jag 17, WIHOO! pussss

heido



sakna mig inte för mycket!

värt!

igår pluggapluggaplugga jag jättelänge, av den enkla anledningen att jag faktiskt var tvungen att göra fysik-jävla-provet innan lovet, jag pluggade tills jag dog, provet gick rätt fint faktiskt, de kändes värt!

måste tillägna ett meddelande till kärasven
jag är ledsen för min ilska, du gör mina mattedagar fina, jag ska bli snäll nästa år!

jag är inte emo längre, jag är GLAD, i morgon har jag bara en av 5 lektioner, alltså min sista lektion i ettan, hur sjukt är inte de liksom?!
ikväll ska jag jobba lite på nickis, de är inte lika fint, men jag måste ju överleva utan mitt älskade studiebidrag hela sommaren, lite nickis-cashieee är aldrig fel då!


varför ska det regna på avslutningen? jävla smhi..


lindaborn

ja, jag bestämde mig igår kväll för att dra en spontan våldgästning hos linda och här sitter jag fortfarande
vi har just kollat på white chicks, fick faktiskt lite nostalgikänslor ifrån den gamla goda tiden, när vi va små trettonåringar, de va tider de! jag hade tänkt att dra till skolan sista lektionen för att lämna in alla skolböcker, men uppenbarligen är det inte det lättaste att ta sig här ifrån, så jag blir kvar här i stället tills vidare.
ska träffa alexander lite senare och fika lite på linné ( alltid på linné, var annars?) de blir nog fint!
nu är de bara två skoldagar kvar, sen sommarlooov!
 vi satt och kolla lite på malta igår och på vårat hotell, de är bara en lite mer än en månad kvar nu, vi börjar fan tagga till! NAJS



här är vårat skabbiga hotell, jag längtar sönder lite!
xoxo


söndag

jag är rätt kluven till söndagar, visst, jätteskönt att vara ledig men söndagen är ju trots allt bara ångestladdad nedräkning till en ny skolvecka.. gahhh
idag har jag inte gjort ett skit faktiskt, slösat bort min värdefulla tid på film och sömn, vilket iofs behövdes hehe.
igår efter mina hundratusen arbetstimmar (läs 8) begav jag mig ut på landet för grillning, dock blev det ingen grillning på grund av dåligt väder, men de va mysigt ändå!
till följd av diverse missöden fick jag och simon tyvärr gå hem cirkus en halvmil i duggregn, kallt var de! men vi va glada ändå, iaf en liten stund!
sitter och slötittar på cribs för tillfället i brist i på annat, cribs får mig att känna mig extremt värdelös och fattig, VÄRT!

fyra skoldagar till sommarlov!! ahhh lyckaaaa

inget

hejhallå, jag är snart på språng till kära nickis äventyrslek, min lindavän jobbar iaf så de kan väl inte bli all för hemskt hehe! 

                                  
De va ett rent helvete att få upp min rullgardin igår förövrigt, va tvungen att ta hjälp av en händig man ( den hann ramla ner två gånger innan vi fick upp den ordentligt) nu sitter jäkla rullgardinen där den ska iaf och jag fick änligen sova i totlat mörker!
 nu måste jag dra till bussen pusshejjss


puss

sitter hemma hos min husband nu, han har spårat ur på spotify och lyssar på allt mellan cher och timbuktu samtidigt som han sjunger läskigt falskt..helt galet!
glad att man slipper ta studenten i det här skitvädret förresten! (jag är så grymt avundsjuk)
Jag dör lite när jag ser på fejjan att folk redan har fått sommarlov, jag har liksom en äcklig skolvecka kvar med diverse prov och redovisningar, men fan.. jag är inte bitter.. jo!

min efterlängtade rullgardin anlände tydligen imorse, fick ett underbart samtal av leveranssnubben läskigt tidigt i morse, nu börjar liksom livet utan solsken klockan 4 på morgonen! kan de bli bättre?
PUSSSSSSSS

tjenatjuuu

hemma igen efter min fina skoldag, redovisningen gick mikkkket bra, inte
idag regnar det brutalmycket, efter cirkus en vecka av brutal hetta, vi slapp i alla fall springa fem km på idrotten <3
kollar lite på tyra banks, måste snart lägga all koncentration på ännu en uppsats, närmare bestämt "skönhetens kemi" räcker de inte snart liksom? fast FEM dagar kvarrr.. känns rätt sugigt att man inte föddes två år tidigare för övrigt, tänk va najs att ta studenten...ahhhh!

köpte sommarlovskortet igår, asvärt! nu ska vi åka massor av buss mina vänner! underbart, nu bidrar vi lite mer till växthuseffekten :)))
PUUSS

och ett halvår senare

och ett halvår senare har de inte hänt speciellt mycket faktiskt, tragiskt nog!

Livet leker lite faktiskt, 6 skoldagar kvar och sen är det sommarlooov! jag dör lite av lycka när jag tänker på det faktiskt..
idag träffa jag min lindavän efter skolan, de va mucho trevligt, hon baka både en kaka och lagade lite mat till mig (ja, jag är seriös) min thaisyster kan mot allas tvivel vara lite huslig! pussss



Jag kände för att återuppliva bloggen nu, nu när jag verkligen inte har tid! Måste ju liksom lägga all min koncentration på milutin milancovic! de vet ni inte vem de är va? vavava? de är ju snubben som kom på... de där om jordens klimatvariationer.. och detdär! måste bara säga att mina kära klasskamrater are in for a treat i morgon, det kommer att bli en hejdundrande intressent redovisning! helt galet. gudrun kommer bli imponerd över mina kunskaper! :)))))))

HEJHOPP

RSS 2.0