Testar blogga lite med mobben

Min mobil är inte tillräckligt hightech för detta ändamål märker jag..Hursomhelst så sitter jag på roslagsbanan på väg hem till patrik, mikron fick inte följa med ifall någon funderar över det! När jag kommer fram tänkte jag bjussa på lite tårta och kanske en termos..jag är en himla gullig flickvän ibland! Tårta har jag tillövers för att calle och hans nya gf kom och åt, jag knyckte helt enkelt lite efterrätt innan jag vallfärdade till tåget! Nu är de strax dax för mig att stiga av, två timmars pendlande är inte fyskam!! Tackhej

rena rama julafton

Jag fick lite häftiga grejer av farbror Ulf. Och vilka grejer sen! Han vet precis vad en 19årig tjej önskar sig!
Ja, 21 st likadana termosar och en mikro från ett annat sekel helt enkelt. Vad kan man säga annat än tack Ulf, du är en riktig stjärna!
Mikron tänkte jag faktiskt ge till P som levt utan mikro i typ en halvår, helt obegripligt! Undra om det går att ta med den på tunnelbanan..?

bildbevis

Grattis snyggisar! ( Linda, du var tyvärr inte tillräckligt fager på din tårtbild för att få pryda bloggen, love)

typisk nattinlägg

Nu är jag hemkommen och ligger nerbäddad i min säng. Kvällens fyrtioårspartaj (20+20) blev en succé! Massa mat och vin och fina människor, följt av en utgång med lite (massa) danz (och fallskador)
Just nu så skulle det inte sitta helt fel med lite sovsällskap, men jag är inte bitter!
Jag är så jäkla hungrig, borde nog ha tait en sväng förbi my gyros på vägen hem för lite nattkrubb!
Natti!

pendlarhets

Jag skall strax ta mitt pick och pack och ge mig ut i pendlarhetsen, och ja, perrongen kan liknas vid ett slagfält på mornarna. Det gäller att bibehålla fokus och se upp för arga pendlare, ett ögonblick av ouppmärksamhet kan olyckligtvis leda till att du ligger och sprattlar på marken med en kopp kaffe över dig.. Tur att man är rutinerad vid det här laget!
Nog om detta just nu! Idag har jag en endaste liten föreläsning så jag är inte bitter. I kväll ska jag på 40årspartaj!
PEACE

det här med att att somna framför tvn

Idag började min dag fantastiskt tidigt med en fysikföreläsning kl 8.00. Det innebär kort och gott att jag måste kriga mig upp ur sängen kvart över 6 om jag sover hemma hos min man. Om jag däremot väljer att spendera natten i min egen säng så ringer klockan fasligt tidigt, nämligen klockan 5(!!) åh hemska tanke. Tur är det väl att jag har en tendens att somna framför tvn strax efter 9 om kvällarna, hur mycket jag än anstränger mig för att hålla mig vaken. En charmig egenskap som ger mig cirkus två bonustimmar sömn, hallelujah.
Det ironiska med det här med att somna framför tvn är ju att man alltid nekar. Att upprepade gånger vakna upp till frågan"Sover du?" och svara "...naej.." är ju standard. I vanlig ordning brukar jag dock efter några varv i somna-vakna-vara förvirrad-proceduren inse att jag skiter fullständigt i hur filmen slutar ge upp..man kan inte vinna jämt.
(det var förresten mer än ett år sen jag skev i denna blogg, nu är jag ju mogen och allt..)
puss

RSS 2.0